Tylypahkahimmeli

Neljäs oppitunti

PÄÄMÄÄRÄT
Edward “Eddie” Fawley: Tee jotain kunniakasta! VS Itsekkyys
Julian Oberto: Tee itsekäs teko VS Velvollisuudentunto
Sinistro Balewill: Valitse hyvisten puoli! VS Luontainen luihuisuus

Idealismi / Arki; Halut / Odotukset

Drusillan luihuislakeija Nigel Smallthorn saa tietää että Sinistro oli Sandralle kiltti tämän jälki-istuntojen aikana, ja Sinistro vakuuttaa hänet siitä, että se oli vain osa ilkeämpää suunnitelmaa. Nigel haluaisi kovasti auttaa projektissa.

Sinistro EI vakuuttaa luihuiset siitä, että on juonimassa Sandran ja Korpinkynsien päänmenoksi VS Nigel rupeaa liian läheiseksi kaveriksi + vakoilee Drusillan puolesta (Nigel on n:nnen sukupolven Slyplott-palvelija ja ihastunut Drusillaan). Sinistro saa piirteen “Seinillä on silmät”

Julian löytää hetken jutella Sinistron kanssa ja auttaa tätä (Puuskupuhien sättiminen Drusillan piireissä on arsyttänyt Sinistroa) + Sinistro ihastuu VS kertomalla McGonagallille Sinistron pinteestä. Julian saa piirteen “Kohtuuttoman avulias”. Sinistro-linkki muuttuu muotoon “Intervention tarpeessa”

Eddie ja Sinistro juttelevat Sandrasta. Sinistro antaa ymmärtää että Drusilla jahtaa Sandraa.

Eddien juoni lavastaa Drusilla kuraveristen tyttöjen kanssa pussailijaksi onnistuu + Drusillan maine kärsii koulun ulkopuolellakin + Drusilla paljastuu Kuolonsyöjäksi (Drusilla yrittää käyttää Kidutuskirousta julkisesti Eddieen) + Sinistron ikuinen kiitollisuudenvelka VS Drusilla kostaa Eddielle + verisesti. Eddie saa piirteen “Tulilinjalla”. Eddien Sinistro-linkki muuttuu muotoon “Kelmikumppani kiitollisuudenvelassa”

Sinistro on se joka estää Drusillan Kidutusloitsun pääsemästä perille, mutta McGonagall nappaa hänet sairastuvalle interventioon

Sinistro suojelee kavereitaan kuulustelussa VS Kuolonsyöjä-etsintä + Sinistro jää kiinni (Sinistro ehtii tunnustaa ja kollaboroida, “Nulla actio impunita”)

Julian EI saa tietää polyjuoma-kelmeilystä yksityiskohtaisesti VS “takavarikoi” polyliemen jämät kelmien “omaksi hyväksi” (ajatus muodonmuutoksesta kutkuttaa kovasti) + kertoo Sinistron Pimeydenpiirrosta ja saa palautetta tiedon panttaamisesta

Eddie kelmikavereineen vihkiytyvät etsimään Kuolonsyöjiä, nimeävät itsensä Pääkallonmetsästäjiksi VS tekevät innokkuuttaan virheellisen ilmiannon.

Ensi tunnilla:
Sinistro ja sen sisko! KATSO KUVAT!
Eddie ja kielletyn kutkutus!
Julianin vaietut vaiheet!

Comments

MuadMouse MuadMouse

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.