Tylypahkahimmeli

Viides oppitunti

Kuolonsyöjiä ja karmeita kakaroita

PÄÄMÄÄRÄT
Edward “Eddie” Fawley: Nujerra Kuolonsyöjäkasa VS Rapatessa roiskuu
Julian Oberto: Kevätsiivoa kaapit luurangoista VS Itsesuojeluvaisto
Sinistro Balewill: Pelasta sisko VS Suku

Tehokas / Turvallinen; Kiero / Yksinkertainen

Sinistro välttyy Azkabanilta VS saa suvun lähettämän taikaruton Julianin kanssa

Pojat pistetään karanteeniin

Julian saa anteeksiannon Sinistrolta lapsuuden kuolettavasta vahingosta VS EI paljastaa takavarikoineensa monijuomaliemen (kissa on lipaissut lientä, seuraamuksia odotellaan) + EI altistaa muita rutolle hakiessaan monijuomalientä + EI jää kiinni + EI lähtee paniikissa karkuun luudalla kiitäen

Eddie pöllähtää karanteenin ovelle. Pojat raijataan Pyhän Mungon sairaalaan. Sinistra ja Malastra Balewill ovat odotushuoneessa kyttäämässä, “Tulimme huolehtimaan veljestämme”.

Eddie suojelee Sinistroa ja Juliania Balewillin tytöiltä langettamalla Anteeksiantamattoman Kirouksen Komentamalla Malastraa: “Ota siskosi ja häivy täältä!” Malastra nappaa Sinistran kivuliaasti mukaan ja astui hormiin. Jättivät kuitenkin mini-murhakäärmeen.

Julian ja Sinistro oksentavat mustaa sappea ja itkevät tuhkalientä, mutta välitön vaara on ohi. He palaavat kouluun pohtien vastatoimia.

Sinistro kääntää suvun Sinistraa vastaan paljastamalla tämän salasuhteen vihollisperheen vesan, Vilious de Spayrin kanssa + vanha sukuviha roihahtaa salamurhayrityksiin VS rangaistus suhteeton (Vilious oli oikea hyvis) + Viliousin myötä kuolee kaikki hyvä Sinistran elämässä. Sinistron Eddie-linkki muuttuu : “Meidän johtaja”

Julian EI painottaa tehokkaasti Kuolonsyöjävaaraa SV läheisten varjeleminen menee överiksi

Pääkallon metsästäjät ovat kehittäneet toimintaansa: hatut ja naamiot. Eddie lähtee mestästäjien ja Sinistron ja Julianin kanssa Sinistran napanneen Kuolonsyöjäjoukon perään. +minimurhakäärme. Sinistran hius laitetaan Julianin mukana olleeseen monijuomaliemeen, jonka Sinistro aikoo juoda harhautuksen saamiseksi.

Eddie & kumppanit löytävät Kuolonsyöjät (Kuolonsyöjien mukana on eräs Eddien korpinkynsikaveri) VS EI Ruumiita tulee

Kuu valaisee aukion Kielletyssä metsässä, missä Kuolonsyöjät ovat piirittäneet valkoisiin puetun Sinistran.

Sinistro EI juo monijuomaliemen ja harhauttaa Kuolonsyöjiä sillä välin kun metsästäjät menevät asemiin (Ei vaikuta tarpeeksi Sinistralta) VS Sinistro muuttuu Sinistraksi, joka ei pysty kuin naukumaan. Sinistron Julian-linkki muuttuu: Julian yrittää liikaa

Sinistro astelee aukiolle: “miau”. Kuolonsyöjät tajuaa että jotain pielessä. Malastra: “vaientakaa se”. Viittatyypit langettaa aseistariisumisloitsun Kuolonsyöjiä kohti, hyökkäys alkaa.

Julian EI on ratkaiseva tekijä Sinistran pelastusoperaatiossa VS EI aiheuttaa Malastran vakavan loukkaantumisen (koittaa katkoa Sinistran maagisia kahleita, mikä saa ne riehaantumaan ja murtamaan kivipaadet) + EI Sinistro loukkaantuu myös hötäkässä

Sijainnit paljastuvat, taiat viuhuvat. Sekasorto seuraa.

Eddie pieksee Kuolonsyöjät päheästi (pääasiallinen harrastus ollut viimeaikoina sparrauseroottisen velhokaksintaistelun harjoittelu Mortyn kanssa) + pelastaa neidon eli Sinistron hädästä VS Eddien kakkosmies Morty kuolee kivipaaden alle Eddien keskittyessä sankarointiin. Eddien Sinistro-linkki muuttuu muotoon: taistelutoveri

Eddie suojaa Sinistroa ja virvoittaa hänet takaisin tolkkuihinsa.

Sinistro pelastaa Sinistran VS Malastra pakenee vannoen veristä ja kauheaa kostoa

Sinistro päihittää kahleet fyysisesti, polttaen sormensa. Heartfelt “miau”. Katsotaan haavat ja Eddie ja muut näkevät kuolleen Mortyn. Malastra kerkeää paeta, mutta otetaan muut vangit mukaan ja lähdetään hiljaisesti kohti linnaa. Vastassa opettaia, keräännytään Mortyn ruumiin ympärille. Selityksiä ja surua seuraa.

Seuraavalla oppitunnilla:

Julian kaipaa kotiin!
Sinistron kylmä kosto!
Eddie ja häikäilemättömyyden hinta!

Comments

MuadMouse MuadMouse

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.